Site Overlay

Az ágymatrac nagykereskedés kiváló termékei

Egy szálloda vagy panzió kényelmes berendezése létfontosságú annak érdekében, hogy a vendégek visszajárjanak. Talán a leglényegesebb az ágy komfortos jellege, hiszen a legtöbb vendég pihenni szeretne a napi programok után. Az itt található ágymatrac nagykereskedés viszonteladókat, szállodákat szolgál ki, minden fajta ágykeretbe tudnak matracot ajánlani.

Öt méretben kínálják az ágybetéteket, mégpedig 90×200, 100×200, 140×200, 160×200, 180×200 és 200×200 cm kivitelezésben. 3-10 év garanciát adnak a termékekre, ugyanis az itt kapható matracok kézműves technológiával készülnek, hosszú évekig kiszolgálják az igényeket.

Jó pihenést, tökéletes alvást biztosítanak az ágymatrac nagykereskedés gazdag kínálatában szereplő matracok. Alapanyaguk között felfedezhető a HR habos, a latex, a kókusz matéria vagy a zsákrugós rendszer. Kedvező áron kínálja az ágymatrac nagykereskedés ezeket a szép és praktikus termékeket. Ugyanakkor egy hotelszoba maximális kényelméhez a különböző kiegészítők szintén szükségesek.

A BayHome Textil kft. ezeket is rendelkezésre bocsájtja

Itt a szállodában köntös, törölköző és kellemes tapintású ágynemű várja majd a vendégeket. Viszont nemcsak a vendéglátók találnak a BayHome Textil kft. kínálatában olyan textíliákat, amelyeket a szobákba helyezhetnek el, hanem az otthonunkat is rendkívül stílusossá tehetjük ezekkel az anyagokkal.

Csodálatosan szép Ranforce ágyneműk vannak a választékban, amelyeknek fő alapanyaga a pamut. Gyönyörűen mutat a Blue Garden egyszemélyes pamut ágynemű készlet, ami 140×200 cm paplanhuzatot, 70×90 cm párnahuzatot és 40×50 cm kispárnahuzatot foglal magába. Pamut jellege által nagyon kellemes megérinteni, a színe pedig nyugodt álmot ígér.

Kamaszoknak való, nagyon menő pamut ágyneműket is forgalmaz a BayHome Textil kft., amelyek magas minőséget képviselnek. Akkor is jó helyen jár, ha valami szépet szeretne ajándékozni, hiszen a készleten vannak díszdobozos törölközők is. Nagyon sok színben vásárolhatóak meg ezek a termékek. Kizárólag színvonalas és elegáns darabok szerezhetőek be a BayHome Textil Kft. boltjában.