Site Overlay

Amit az akkumulátoros szegélynyíróról tudni érdemes

Általában már a tavasz beállta előtt készülnek rá a kertes házban élők, hogy alig pár hét, és a fű hihetetlen gyorsasággal fog nőni. Akinek fontos az, hogy a gyepet rendben tartsa, az akkumulátoros szegélynyíró mellett kell döntsön, amivel a munka egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb lesz.

Az lehet, hogy a fűnyírással boldogul az ember, azonban az biztos, hogy a megfelelő eszköz hiányában a szegélyek, kerítések mellett nem tudja levágni megfelelően a füvet. Ekkor nem esik kétségbe az, aki az akkumulátoros szegélynyíró szerszámmal rendelkezik. Ez minden tekintetben tökéletes választásnak bizonyul a fent említett feladatokra. A masina alapvetően alacsonyabb teljesítményű, mint egy fűkasza, és direkt csak az utómunkálatokra lett kitalálva.

Olyan helyeken is beválik, ahol más géppel nem sokra menne az ember. A szegélynyírók a kerítés, falak és szegélyek melletti részeknél történő utolsó fűnyírási munkálatok elvégzésére alkalmasak. Az akkumulátoros szegélynyíró felépítése és kisebb teljesítménye garantálja, hogy például egy adott kerítésben ne essen kár a munka során. A Gardena ComfortCut Li-18/23 R, 18 V akkumulátoros szegélynyíró sokak nagy kedvence.