Site Overlay

Alkalmas a használt asztali PC játékra?

Amikor megadja magát a hőn szeretett számítógépünk, akkor ideje beszerezni másikat. Ez hirtelen egy elég nagy kiadásnak számítana, kivéve, ha egy használt asztali PC kerül a célkeresztbe.

De miért lehet olykor jobb választás egy használt gép, mint az új? Először is anyagilag jobban megéri, mivel a vadonatúj gép erejét nem minden esetben használjuk ki, hogyha leginkább csak filmnézésre vagy szövegszerkesztésre használjuk az eszközt.

Hogyha nem 3D tervező és modellező programokat illetve brutális erőforrást igénylő játékokat szeretnénk nap mint nap futtatni a számítógépen, akkor a használt asztali PC tökéletes döntés. Kíméli a pénztárcánkat, mégis remek konfigurációval lehetünk gazdagabbak.

Az böngészés, az online videók nézése és az internetes hívások szempontjából bőven elegendőnek számít egy régebbi eszköz is. Az ebyte.hu weboldalon, a használt asztali PC technikai adatai mellett az is megtalálható, hogy milyen játékok futtatására alkalmas. Még mindig akadnak olyan 3-4 éves címek, amelyek manapság is kitűnő szórakozást nyújtanak.