Site Overlay

Akril kád különböző formákban

A fürdőszoba napjainkban a lakások és a házak egyik legfontosabb helyisége. A széles kereskedelmi kínálat lehetővé teszi, hogy a sokféle szaniter közül kiválassza a felhasználó mindazt, amire adott esetben szükség mutatkozik. Ilyen például az akril kád, ami rendkívül szép és kényelmes megoldást biztosít a relaxáló esti fürdéshez és a zuhanyozáshoz egyaránt.

A különféle formavilágú akril kád esztétikai szempontból előnyös, de nem mellékes az sem, hogy pórusmentes felülete révén könnyedén tisztítható. A minőségi alapanyagok felhasználásával a tisztálkodás céljára gyártott berendezési tárgyak időtállóak és évtizedeken keresztül használhatóak maradnak, mindennapos igénybevétel esetén is.

A megfelelő kiegészítők beépítésével a kényelemérzet jelentősen fokozható, a választásnál elsődleges szempont a rendelkezésre álló tér mérete, valamint az árucikk funkciója, a vásárló szempontjából. Az akril kád éppen emiatt megtalálható igen eltérő alakban és nagyságban. Nagyon népszerűek a sarok- illetve az aszimmetrikus kialakításúak.