Site Overlay

A Xiaomi ár modellenként változó

A márka miután az Egyesült Államokat meghódította a készülékeivel, Európában is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. A Xiaomi ár igencsak kedvező. A cég alapelve az, hogy kizárólag prémiumminőségű eszközöket gyárt, ami azt jelenti, hogy nem százával dobja a készülékeket a piacra.

A márka mobiljainak egyik jellegzetessége az egyedi operációs rendszer, ami az Android elvén alapul. A telefonok híresek a sebességükről, sőt, a háttérben futó alkalmazások sem lassítják. A Xiaomi ár változó, hiszen két széria létezik. Az egyik a Redmi, a másik pedig a Mi. Az előbb említett termékcsalád hatalmas előnye az erős hardver, valamint a több magos processzor. Ezeken kívül, a pozitívumai közé tartozik a külső behatásoknak rendkívül jól ellenálló fémváz is.

A márka csúcskategóriáját a Mi változatok jelentik. Dual-SIM kialakításúak, ebből kifolyólag lehetőség van egy időben két SIM kártyát is használni egyetlen készülékben. A Xiaomi ár az efféle verziók esetén valamivel magasabb. Válassza azt a variációt, amelyik a legjobban kielégíti az igényeit!