Site Overlay

A varázslatos kristálykert megalkotása fantáziával

A rendezett, szép környezetet hamar megkedvelik a gyerekek és csupán neveléssel, jó példával a megfelelő játékokkal el is érhetjük ezt náluk. Egyik ilyen csodálatos darab a varázslatos kristálykert, amit a kicsi úgy alakíthat ki, ahogyan a fantáziája engedi.

Ennek használatával a gyermek megalkothatja a saját kristálykertjét, hiszen a készletben mindent megtalál hozzá, csak egy kis vizet szükséges hozzáadnia, valamint a leírásban olvasható lépéseket követnie. A jatekotthon.hu webáruházból megvásárolható SO Magic varázslatos kristálykert stúdió készletnek a kertjében a 2 varázslatos fa mellett, Slime oázis és Zen homokkert is kialakítható, ami tovább bővíti a csodálatos látványt.

Első lépésként el kell távolítani a kupolát, majd felpattintani az alapfedőjét és az alapjába varázsport meg vizet önteni. Ezután visszahelyezzük a fedőt és a kert gyönyörűen megépülhet rajta. Be lehet állítani a varázslatos kristálykert közepébe a Pink varázsfát, köré szórni csillámhomokot, elhelyezni különböző leveleket és a terrárium már el is készült.

Ugyanakkor a varázslatos kristálykert kialakítása számtalan más módon is lehetséges, ez nagyban függ a gyerek képzeletétől. Az Ön csemetéje is megalkothatja álmai kertjét, ha megvásárolja neki ezt a pompás játékot. Jelenleg 29%-os árleszállítás vonatkozik rá, tehát most érdemes lecsapnia a termékre. Nem mindegy ugyanis, hogy mennyi pénzt kell az üzletben hagynia a varázslatos kristálykert megvételekor. Ha valódi örömöt szeretne látni a kicsinye arcocskáján, akkor ezt a játékot vegye meg neki!