Site Overlay

A tökéletesen ropogós édesburgonya sütése

Az édesburgonya egyre gyakrabban megfordul a magyar konyhákban is, hiszen nagyon finom és számtalan módon elkészíthető. Az édesburgonya sütése egy kicsit eltér a hagyományos fajtának az ilyen módon való elkészítésétől, így érdemes néhány praktikát megszívlelni és alkalmazni. A más néven batáta Közép-Amerikából származik és már itthon is sokan termesztik. Nagyon finom főve, sütve, hússal és sajttal töltve. A hamburgerezők is előszeretettel kínálják a sima hasábburgonya mellett, az izgalmasan roppanós, jól fűszerezhető édesburgonyát. Az édesburgonya sütése előtt, a növényt alaposan meg kell hámozni, felvágni, majd bő fél-, de akár egy teljes órát áztatni.

Ezt követően egy tiszta konyharuhával vagy papírtörlővel át kell törölni a hasábokat. Az édesburgonya sütése előtt, ízlésünk szerint fűszerezzük meg a hasábokat, majd vegyünk elő egy nagy tepsit, amibe sütőpapírt terítünk. A szeletek lehetőleg ne érjenek egymáshoz. A sütőt 200-210 fokra melegítsük fel, 15 perc után forgassuk át a hasábokat, majd hagyjuk sülni még legalább 12 percig. Hasznos tippekre, szórakoztató olvasmányokra mindenkinek szüksége van.

A női témák elsősorban a hölgyek között igen közkedveltek, azonban a férfiaknak sem tilos ilyesmiket olvasgatni. Rengeteg férfi szeret ugyanis főzni, új recepteket kipróbálni. Az egészséggel kapcsolatos kérdések is ugyanúgy érintik mindkét nemet, hiszen mindenki szeretne többet megtudni arról, hogy például miként előzhet meg betegségeket. A

Női témák weboldala bárkinek remek hely arra, hogy kiváló tanácsokat kapjon a divatról, egészségről, de akár az önfejlesztésről is. Szeretne olvasni az online sorozatok forradalmáról vagy sporteseményekről kíván újdonságokat megtudni? Párkapcsolati kérdésekben szívesen elfogadna néhány hasznos tippet? A Női témák weblapján ezeket mind megtalálja. A mai világban a szépségápolás kulcsfontosságú, hiszen az emberek egyre többet adnak a külső megjelenésre. Keresse fel a weboldalt és Ön is megtudhatja, hogy például mik az idei év trendjei az öltözködésben, hajápolásban!