Site Overlay

A tökéletes burkoláshoz Sigma csempevágó

Egy fürdőszoba vagy konyha felújításához két dolog elengedhetetlenül fontos. Az első a terv, ki kell számolni a szükséges burkolólap, csemperagasztó és egyéb kiegészítő anyag (fuga, hézagkitöltő) mennyiségét, ki kell választani a megfelelő csempét, illetve járólapokat. A másik tényező pedig az olyan minőségi szerszámok alkalmazása, mint a Sigma csempevágó.

A csempék és járólapok megfelelő méretre vágásához elengedhetetlen a csempevágó használata. Egy Sigma csempevágó biztosítja a precíz és hatékony munkát, ugyanakkor a burkolólapok közötti különbségek miatt (méret, vastagság, felület kialakítása) fontos meggyőződni arról, hogy biztosan az adott csempéhez megfelelő szerszámot használjunk.

A Sigma csempevágó a vágókerék segítségével mély karcolást ejt a lapon, és az így keletkezett törésvonal mentén a lap pontosan eltörhető. A választás során figyelembe kell venni, hogy mekkora burkolólapokkal fogunk dolgozni, ugyanis a mai modern lapok a nagy felületük miatt nem férnek bele minden eszközbe.