Site Overlay

A Thesera kezelés növeli a bőr feszességét

A bőr állapota fokozatosan romlik az életkor előrehaladásával, de a káros tényezők következtében, mint amilyen az UV sugárzás, az egészségtelen életmód, a helytelen táplálkozás, a dohányzás, a stressz és a hosszú távú kialvatlanság a folyamatot felgyorsíthatja. Ez azonban lelassítható a Thesera kezelés által. Ez a bőr előkészítésével kezdődik, annak érdekében, hogy magasabb fokú legyen a későbbiekben felvitt hatóanyagok felszívódása.

Az előkezeléskor hámlasztó hab és egy szérum kerül felvitelre, az utóbbi tartalmazza a hatékony Thesera kezelés eléréséhez szükséges glikol-, tej-és szalicilsavat. Ezek felszívódását a TDN technológiával készült kapszulák teszik lehetővé. Az eljárás során speciális olvasztott PDG szálakat visznek fel a bőrre, majd ezt egy maszkkal lefedik bizonyos időre. A terápia több lépcsőfokból áll és általában 65 percet vesz igénybe. A Thesera kezelés során, a feloldódott szálak beépülnek a bőrbe és megszilárdulva látványos liftinghatást érnek el. A bőr megemelkedik ennek következtében, volument kap és a természetes kollagéntermelést stimulálják a felvitt savak és a beépült szálak is. A Thesera kezelés következtében növekszik a bőr rugalmassága, tömörebbé és feszesebbé válik, a pórusok pedig összehúzódnak, ennek hatására sokkal simább lesz a bőr. Teljesen eltűnnek a halványabb ráncok, a mélyebbek állapota pedig fokozatosan javulni fog.

A Thesera kezelés időnként megismételhető. A fázisai a következők: arclemosó hab és speciális hámlasztó szérum alkalmazása az előkezelés során, a folyékony PDG szálak és a feszesítő szérum felvitele, a vérkeringés fokozása Hydra Boosterrel, erős lifting hatású gél használata és végül a bőr ápolása intenzív feszesítő hatású készítménnyel. A Thesera kezelés legfontosabb törekvése, hogy a saját belső kollagéntermelést stimulálja, késztesse a szervezetet arra, hogy több kollagént termeljen és ezáltal nemcsak a bőr, hanem a haj és a körmök állapotán is változtasson, mégpedig tartósan pozitív irányba ez az igazán hatásos eljárás!