Site Overlay

A termelői méz könnyen felismerhető

A kérdés, hogy a készítmények között mi a különbség, rengeteg emberben megfogalmazódik. A termelői méz olyan előnyökkel bír, amelyek a legtöbb bolti termék esetében nem mutatkoznak meg. Egyáltalán nem tartalmaz adalékanyagokat, aminek köszönhetően nagyon egészséges.

Az aromája és az íze sokkal intenzívebb. Idővel cukrosodik, ami teljesen természetes folyamat. Ebben az esetben nem kell kétségbeesni, hiszen 40 fokos vízbe helyezve visszanyeri eredeti állagát. A magyar termelői méz kiválóan támogatja az immunrendszert. Ezen kívül javítja a szervezet ellenálló képességét és hatékonyan lép fel a gyulladásokkal szemben. Fogyasztható önmagában vagy teában, sőt, ételek ízesítésére is tökéletesen megfelel.

Napjainkban számos kozmetikai termék összetevői között jelen van, hiszen nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is rendkívül hasznos. A hazai termelői méz egyszerűen felismerhető, ami az üvegnek és a zárszalagnak köszönhető. Ezen kívül, a jellegzetes minta is segíthet ebben, ami az ország kontúrja hatszögletű méhsejtekkel ábrázolva.