Site Overlay

A Tátratea szériáinak ismertetése

Az utóbbi időben a nagyobb italcégek egyre szélesebb választékot próbálnak teremteni, a népszerűség fenntartásának érdekében. A Tátratea különböző példányai között is 3 szériát találhatunk.

Tulajdonképpen az első két sorozatban azt láthatjuk, hogy mindegyikhez 6 darab ital tartozik, amelyek eltérő ízesítésben, illetve más alkoholtartalommal készülnek. Talán az első széria lett a leginkább népszerű, amit az olyan remek ízesítésnek köszönhet, mint például az erdei gyümölcs, a citrom és a barack.

A második széria lényegében egy kissé már pikánsabb, karakteresebb ízekkel rendelkezik. Ebben a Tátratea példányok között megtalálható a tej, az acai bogyó, a hibiszkusz, a csipkebogyó, sőt, még a homoktövis is. Kevesen tudják, hogy a Tátratea rendelkezik harmadik sorozattal is, a gyógynövény alapú italok.

Ebben a szériában kétféle alkoholos tea, a 35%-os Herbal Tea Digestif, ami több mint 30 gyógynövényt tartalmaz, valamint a 35%-os Tea Bitter található. A rövid italként fogyasztható Tátratea kitűnően alkalmas koktélokba keverve is.