Site Overlay

A szivárgásérzékelővel ellátott duplafalú tartály

Az üzemanyagok tárolásához és egyik helyről a másikra történő szállításhoz elengedhetetlen egy biztonságot és hatékonyságot garantáló eszköz. Ez nem más, mint a gázolaj szivattyú, amelyik szerencsére sok hazai webboltban kapható. Aki ilyesmit szeretne vásárolni, mindenképp meg kell tekintse a Hungaro Mobiltank termékkínálatát, ahol a változatosságnak és magas minőségnek köszönhetően biztosan rátalál a minden szempontból tökéletes modellre. Az itt megrendelhető, különböző típusú gázolaj szivattyú fajták tökéletesen megfelelnek a diesel mozgatására. A kellékek átfolyási sebessége 40 – 2.000 l/perc lehet az alkalmazás típusának megfelelően. A vásárlás előtt tehát pontosan tudni kell, hogy mit is szeretne az ember. Többféle közül lehet itt választani. Ott van például a lapátos gázolaj szivattyú az üzemanyag átfejtésre.

Ez választható 12, 24, 230, 400 V tápfeszültségben. Nem lehet megfeledkezni a centrifugál modellekről, illetve a fogaskerekes gázolaj szivattyú produktumokról sem, amelyek kenőolajokhoz lettek gyártva. Az automatikus változatok mellett a Hungaro Mobiltank forgalmaz kézi szivattyúkat is. A kézi működtetésű szivattyúk jellemzője, hogy könnyen működtethetők és alacsony árfekvésűek. A cég oldalára látogatva kiderül, hogy ez a különféle üzemanyagtartályokkal is foglalkozik, így a duplafalú tartály árusításával is. A vállalkozás már évek óta teljes termékskálát tud kínálni fekvőhengeres, földalatti, szimpla vagy duplafalú tartályokból. Ezek épp úgy beválnak üzemanyag, kenőanyag tárolása esetében, mint az átlagos folyadékokhoz.

A duplafalú tartály megbízható jellegét az adja, hogy ez szénacél lemezből készült, természetesen megfelelve az európai normáknak. Ez külsőleg üveggyanta és endoprene burkolattal van bevonva. A duplafalú tartály strapabíró jellegét igazolja, hogy ennél a dómfedél a tárolni kívánt anyag típusának megfelelő mechanikus szerelvényekkel és dóm aknával felszerelt. Nem mellesleg a duplafalú tartály még el van látva folyadék szivárgás érzékelő rendszerrel. Aki ezt meg szeretné rendelni, az minden infót megtudhat a produktumról az uzemanyagtartaly.hu oldalon.