Site Overlay

A színes gyerek focicipő sokak kedvence

A fiúk körében az egyik legnépszerűbb sport a foci. A szülők már kicsi korban edzésekre viszik a csemetéjüket. A póló és rövidnadrág mellett, a gyerek focicipő ugyanolyan fontos. Mindenképp olyat kell választani, aminek gumis talpa van és kellőképpen tapad a műgyepre is. Tudjuk, hogy a csemeték szeretik az élénk színeket, ezért jobb, ha rájuk bízzuk a választást. Nagyon menő az egyedi mintázattal ellátott lábbeli is.

A madeinpapp.hu cipőwebáruházban nagyon széles a választék, így biztosan hamar rátalál a megfelelő lábbelire. A Nike vagy az Adidas cipők garantálják a láb megfelelő kényelmét és biztonságát a pályán. A talpán található stopli csúszásgátló szerepet tölt be. Óriási akciókkal várják a vásárlókat a gyerek focicipő részlegen.

A klasszikus fűzős mellett, a bedugós és a magasszárú is sokak kedvence. A belső részének a bélésanyaga párnázott, ami még nagyobb kényelmet nyújt sportolás közben. Az anyaga szintetikus bőr, ami biztosítja a láb megfelelő szellőzését. Többórás edzés után sem izzad benne a láb.