Site Overlay

A Sierra Tequila koktélként és önmagában is megállja a helyét

A szeszesitalok világában nagyon nem mindegy, hogy mit veszünk le a polcról. A Sierra Tequila történelmi otthonában készül, ami a mai napig az ital fővárosa. A titok nyitja nagyon egyszerű: nemzedékről nemzedékre szállt tovább a recept és minden olyan apróság, ami hozzáad valamit az ízéhez.

Érdekes, de néha éppen a babonák vagy a hiedelmek segítenek, hogy egy pohárba mindig ugyanolyan ízű és színű ital kerüljön. A tequila készítéséhez van egy olyan alapanyag, ami 2000 méter magasságokban él és elengedhetetlen a megszokott ízvilághoz. Ez az alapanyag nem más, mint az agavé, ami csak a vörös, vulkanikus talajt szereti igazán.

Ennek az italnak a különlegessége, hogy önmagában és koktélként is tökéletesen fogyasztható, így otthon és a bárokban is találkozunk a nevével. A Sierra Tequila többféle névvel megrendelhető, az egyik leginkább felkapott a Gold és a Silver szokott lenni. Ez az ital tökéletesen megfelel saját fogyasztásra és ajándékként is megállja a helyét, akár gyűjtőknek is adhatjuk.