Site Overlay

A propoliszos méz ízletes immunerősítő

Ki nem próbálna ki szívesen egy olyan természetes alapanyagú, immunrendszert erősítő és közérzetet javító készítményt, aminek ráadásul az íze is kellemes? A repce krémméz és a fertőtlenítő hatásáról jól ismert, önmagában fanyar aromájú propolisz találkoztatásából megszülető termék, a propoliszos méz tökéletesen megfelel a fenti leírásnak.

Ez a betegségek megelőzésére és különböző panaszok enyhítésére egyaránt ajánlott élelmiszer eredményesen veszi fel a harcot a felső légúti vagy húgyúti fertőzéssel, ugyanakkor a vérnyomás csökkentésére is kiváló. A BeoBee családi bioméhészet állandó árucikkei között természetesen propoliszos mézet is találunk, mégpedig többféle – 250 és 500 grammos – kiszerelésben.

A beobee.hu internetes oldalon, ahonnan a termék megrendelhető, hosszú listát olvashatunk arról, hogy mi mindenre ajánlott a természet antibiotikumaként emlegetett propoliszos méz és arról is pontos útmutatást kapunk, hogy mikor és milyen mennyiségben ajánlott a fogyasztása gyermekek, illetve felnőtteknek.