Site Overlay

A Palatinus Fürdőszoba szalon kiszolgálja az igényeket

A magas minőséget képviselő és kiválóságot nyújtó cégek többsége általában mind kis, családi vállalkozások formájában indultak útnak, majd a szorgalmas munka révén, sikerült kinőniük magukat. A Palatinus Fürdőszoba szalon története ugyanígy kezdődött. Az 1994-ben alapult cég Egerből indult országhódító útjára. Mára 12 városban található meg és számos partnerrel dolgozik együtt.

Ami a termékeket illeti, a hazai és a nemzetközi színtéren elismert kiváló márkákat kínálja a Palatinus Fürdőszoba szalon minden érdeklődőnek. Azon túl, hogy online platformmal rendelkezik, még Budapesten található egy 2200 négyzetméteren fekvő bemutatóterem is, ahol sajátos összeállítások keretében tekinthetőek meg a különféle kompozíciók.

A könnyen elérhető raktárkészlet révén, a sürgős igények kielégítése nem jelent problémát. A Palatinus Fürdőszoba szalon munkatársai igyekeznek további szolgáltatásokat is nyújtani, az értékesítésen túl, ezért foglalkoznak külön 3 dimenziós látványtervek készítésével, ami életszerű képet ad a készülő helyiségről. Megéri ezt az opciót kihasználni.