Site Overlay

A munkáskesztyű használata számos helyen szükséges

A kéz védelme nagyon fontos minden munkahelyen, különösen ott, ahol fizikai munkát végeznek az alkalmazottak. Nemcsak a sérülések elkerülése miatt kötelező a munkáskesztyű viselése, hanem azért is, mert sok esetben steril körülmények között kell dolgozni.

Gondoljon csak az orvosi kesztyűkre, az egyszer használatos változatokra, amiket a vizsgálótermektől kezdve a kozmetikai szalonokig, továbbá az élelmiszeriparban is gyakran használnak.

Természetesen vannak olyan munkáskesztyű típusok, amelyek a fém, fa és üveg megmunkálásakor válik kötelező viseletté, míg mások hő- és savállók, hogy maga a védőeszköz se sérüljön meg használat közben. Nem utolsósorban tűzvédelmi kesztyűket is talál webshopunkban.

Az egyszerű, a textil, a műanyag, a mártott és még sok más típus közül garantáltan megtalálja Ön is a megfelelő darabot. Ha kell egy jó munkáskesztyű, ránk számíthat! Többféle színben, méretben és kiszerelésben rendelheti meg, akár akciósan. Kesztyű mellé védőmaszk, fej- és fülvédő, valamint védőszemüveg beszerzését is javasoljuk.