Site Overlay

A mobilgumis nem vesztegeti az időt!

Nagyon kellemetlen élmény, amikor munkába menet vagy onnan hazafelé érkezve azt tapasztalja, hogy lapos a kocsi kereke. A gyakori nagybevásárlásoknak sem az a fénypontja, hogy kiérve az áruház parkolójába, a felnire ereszkedve találja az autót. Sajnos ezek bármikor megtörténhetnek, de nem kell idegeskednie, ha a pótkerék is gyengélkedik. A mobilgumis a lehető leggyorsabban kiérkezik a helyszínre és elhárítja az akadályt.

A profi szakemberek egy jól felszerelt furgonnal érkeznek a helyszínre. A guruló műhelyben saját áram és sűrített levegő előállítására szolgáló szerkezetek találhatóak. A mobilgumis nem vesztegeti az időt, hanem mihamarabb munkához lát.

Természetesen a sérülés jellege és mértéke minden helyzetben mérvadó. Amennyiben például nincs lehetőség a javításra, hiszen aprócska lyuk helyett egy nagy hasadás éktelenkedik az abroncson, akkor érdemes ezt közölnie a szakembereinkkel, akik igyekeznek megfelelő pótkereket biztosítani a helyzet orvoslására. A mobilgumis szolgáltatás megfizethető áron érhető el mindenkinek.