Site Overlay

A méhpempő az örök fiatalság titka?

A méhek szokásaival kapcsolatos kutatások az 1960-as években kaptak igazán nagy hangsúlyt. A kutatók meglepően tapasztalták, hogy a munkásméhek által előállított méhpempő egyedül a méhkirálynő eledele és mint olyan, meghosszabbítja a szóban forgó egyed élettartamát. A méhpempőt górcső alá vették és rájöttek arra, hogy az emberi szervezet szempontjából is roppant hatékonynak számít.

Sőt, sokan csak az élet elixírjeként tartják számon. A méhpempő gyógyászatban betöltött szerepe elképesztően releváns! A méhek által készített produktumról valóban csak elismerően nyilatkozhatunk, hiszen számtalan módon támogatja a szervezetünk működését, illetve megelőzi a komolyabb megbetegedések kialakulását.

A méhkirálynő eledele többek között hatékonyan erősíti az immunrendszert, remek gyulladáscsökkentő, oldja a stresszt és a szorongást, segít a krónikus álmatlanság leküzdésében, illetve a prosztata betegségek kezelésében is nagy szerepet játszik. A méhpempőről részletesen a Beobee honlapján olvashatunk.