Site Overlay

A Mancs Őrjárat játék innen sem hiányozhat!

Önnek is ismerősen cseng a „nincs túl nagy feladat vagy túl kicsi kutya” mondat? Akkor ez nem jelent mást, mint azt, hogy a gyermeke is szívesen nézi a Mancs Őrjárat sorozatot. A Mancs Őrjárat játék fajták csaknem percek alatt váltak gyermekek millióinak a kedvenceivé, hiszen a 2013-ban indult amerikai televíziós 3D számítógépes animációs sorozat azonnal népszerű lett a kicsik körében.

A siker receptjének a hozzávalói a következők: cuki kutyusok, akik kedvesek, ugyanakkor halált megvető bátorsággal segítenek a bajba jutottakon, lebilincselő kalandok és gyönyörű animáció. Nem is csoda, hogy a Mancs Őrjárat játék roppant keresett mindenhol, ahol a sorozatot vetítik.

A hat hősies kutyus: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, és Skye különleges problémamegoldó képességeikkel, menő járművekkel és rengeteg aranyos kutyus-humorral felvértezve igyekszik nap mint nap megmenteni az „Adventure Bay” közösségét. A Mancs Őrjárat játék mindegyike roppant aranyos, azonnal a kicsik legjobb barátai lesznek.

Mivel minden kis rajongó szerette volna azonnal magához ölelni a hat főhőst és eljátszani velük a kihívásokkal teli kalandokat, a gyártók nem sokáig haboztak és hamar piacra dobták az ellenállhatatlan és szerethető Mancs Őrjárat játék modelleket.

A jatekwebshop.eu is igazán gazdag palettán vonultatja fel a különböző plüss és műanyag figurákat, de még számtalan olyan játék megtalálható, amelyek főszereplői természetesen a bátor kutyusok. Lehet válogatni itt Skye, Rubble, Rocky, valamint Dzsungel Chase plüssökből vagy rendelni egy érdekes Sellő Zuma felhúzós fürdőjátékot, de az ugráló labda is kitűnő ötlet.

Bár a sorozatért elsősorban a fiúk rajonganak, a Mancs Őrjárat játék rengeteg kislány kedvence is lehet. Nekik tökéletes választás mondjuk egy 3 darabos nyomda szett vagy rózsaszín acél bögre. Hogy a suliban se kelljen hiányolni a cuki ebeket, vehetünk a gyerkőcnek tolltartót és uzsonnás dobozt is. A rengeteg Mancs Őrjárat játék között a társasok is helyet kapnak, amelyekkel az egész család jól mulathat.