Site Overlay

A Makita fűkasza megkönnyíti a kerti munkát

Amennyiben rendelkezik kerttel, füvesített udvarral vagy bármi egyéb növényborítással bíró területtel, akkor jól tudja, hogy számos olyan eset létezik, amikor egy sima fűnyíró már nem számít opciónak. A Makita fűkasza mindenhová elér és megbirkózik a bokrosokkal és bozótosokkal is.

A nehezebben hozzáférhető helyekre jó volna ugyan egy szegélyvágó is, azonban, ha nagyobb szárvastagságokról van szó, akkor csak a Makita fűkasza jöhet a számításba. A szerszamoazis.com webáruházban többféle változattal találkozhat. Nyilván helyzet- és esetfüggő, hogy melyik modell volna a tökéletes választás, de nem feltétlenül szükséges a legdrágább gépezetbe befektetni, hiszen egy akkumulátoros kivitel is hosszú évekig helyt fog állni, ez egészen biztos.

Könnyebb és csendesebb, mint a benzines típus és a működtetése, illetve a fenntartása is kevésbé költséges. Az vételárak közötti különbséget alapvetően a gépek teljesítménye határozza meg, de a beépített funkciókban is eltérnek egymástól a Makita fűkasza típusok.