Site Overlay

A kurkuma remek porcerősítő gyógynövény

Őseink egyáltalán nem használtak szintetikus készítményeket, mivel akkoriban még nem létezett az a technológia, amivel ezeket lehetséges lett volna előállítani. Azt viszont meg kell jegyezzük, hogy helyette a természet adta lehetőségeket használták ki, de azt nagyon mesterien.

Sokféle porcerősítő gyógynövény létezik, amelyekkel hatékonyan lehet kezelni a kellemetlen artrózis tüneteit. Az Artroflex Plus-ban a szakemberek a természet erejét is bevetették, mivel kurkumin kivonatot is tartalmaz. Az említett hatóanyag gyulladáscsökkentő és a hozzáadott C-vitamin pedig segít a felszívódásban. A porcerősítő gyógynövény önmagában nem elég, hiszen csupán ettől nem lehet kielégítő eredményeket várni. A 2-es típusú kollagén kulcsfontosságú szerepet tölt be. Az említett termékben megtalálható hozzávalók közül ezért is fontos kiemelni ezt.

Általánosságban beszélve a peptidekről, elmondható, hogy 5 fő vonal létezik. Ezek közül mindegyik más-más testrész regenerációjáért felel. A porcerősítő gyógynövény a nagyobb dózisú 2-es peptiddel kombinálva gyors regenerálódást vált ki a porcokban, ezért ajánlott ennek megvásárlása.