Site Overlay

A KTM kulacstartó a hasznára lesz

A folyadékbevitel nagyon fontos, főleg akkor, amikor elviselhetetlen a hőség. A KTM kulacstartó által a hideg vízzel megtöltött palack mindig kéznél lesz, ahányszor kerékpározni indul. Ennek a terméknek a felszerelése, illetve a megvásárlása elengedhetetlen dolog azoknak, akik hosszú utakat tesznek meg biciklivel.

A kiegészítő alapanyaga alumínium, ami gumiborítással van behúzva annak érdekében, hogy ne karcolja és jól fogja a kulacsot. A pozitívumai közé tartozik, hogy beállíthatja rajta melyik oldalról szeretné használni.

A KTM kulcstartó kisebb típusai a méretükből kifolyólag a női kerékpárokkal is kompatibilisek. Létezik tépőzáras rögzítővel ellátott variáció. Ez az egyik legjobb alternatíva abban az esetben, ha plusz palackot szeretne elhelyezni, de a vázon nincs rögzítő furat.

A tépőzár segítségével a kerékpáron bárhová fel tudja rögzíteni. A KTM kulacstartó sokféle variációban megtalálható az online üzletek polcain. Tehát nincs más dolga, mint kiválasztani és megrendelni a tetsző változatot.