Site Overlay

A kross kerékpár fő előnye a kényelem

Akik nem akarnak hegyes, sziklás terepeken tekerni, azonban egy laza bringás kiránduláshoz kedvük lenne az erdőszélen szélén, nem épp vad terepen, de nem is városi helyszínen, azok örülhetnek, hiszen egy bicajt direkt erre a célra fejlesztettek ki. Ez nem más, mint a kross kerékpár, aminek a legfontosabb tulajdonsága a komfort.

A kross kerékpár számtalan gyárilag felszerelt tartozékkal rendelkezik. Gondolni kell itt a sárvédőre, kitámasztóra és persze a csomagtartóra. Ezeken kívül a kross kerékpár még egyéb belépő szintű alkatrészekkel is bír. Nyilván, ha valaki egy profi bringa mellett teszi le a voksát, akkor biztosra veheti, hogy magas minőségű, közép- vagy felsőkategóriás alkatrészekkel fog rendelkezni a kétkerekűje.

A jó, sokoldalú kross kerékpár ismérve, hogy azon sokféle kialakítás és furat van, azonban a fókusz főként a magas felszereltségre összpontosul. Számtalan brand megannyi terméke megnézhető és meg is vehető a hazai SpeedBike áruházban, ahol a magas áraktól nem kell tartani. Aki már vásárolt innen, az egy percre sem bánta meg a döntését.