Site Overlay

A kötőfonal variációnak bemutatása

Teljesen mindegy, hogy köt vagy horgol, a tökéletes eredmény eléréséhez mindig megfelelő alapanyagra van szükség. A kötőfonal változatai eltérőek. Az, hogy melyik lesz az ideális választás, attól függ leginkább, hogy mit szeretne készíteni. Abban az esetben, ha ruhaneműben gondolkodik, akkor jó választás lehet az alpaka, hiszen a tapintása rendkívül puha és bársonyos érzést nyújt a viselőjének.

A gyapjú nagyon régi ruházati alapanyag. Praktikus, hiszen télen fűt, nyáron pedig hűt, szóval évszaktól függően remek választásnak bizonyul. A selyem kötőfonal is igencsak közkedvelt típus. A selyemhernyó gubójából állítják elő. A pozitívumai közé tartozik, hogy jól kombinálható más variációkkal is.

A természetes szálas anyagok közé tartozik a len is, ami fényes szálakból tevődik össze. Ez az egyetlen olyan kötőfonal, ami az idő múlásával még szebbé válik. Hamar szárad, emellett a nagyszerű hőelvezető képessége miatt azok is előszeretettel alkalmazzák, akik melegebb éghajlaton élnek. Bármelyik variáció egyszerűen beszerezhető.