Site Overlay

A korszerű szegélyvágó használata gyorsabb munkavégzést garantál

A házkörüli kert, a parkok és a gyümölcsösök megfelelő karbantartására, napjainkban számos eszköz áll az érdeklődők rendelkezésére. Egy szegélyvágó beszerzése nemcsak meggyorsítja a munkát, hanem könnyebbé is teszi azt. Megvásárolható ez a berendezés az erre a tematikára szakosodott üzletekben, akárcsak a legbolt.hu webáruházban. Az elektromos darabok halkan és jól működnek, az egyetlen hátrányuk, hogy kizárólag az elektromos hálózatba csatlakoztatva lehet velük dolgozni, ami hétvégi házak vagy nagyobb területek esetén nem elegendő.

Az akkumulátoros vagy a benzines szegélyvágó modellek viszont gyakorlatilag bárhol bevethetőek, elegendő az akkumulátor megfelelő töltöttségi szintjére vagy az üzemanyag utántöltésére figyelni. Hatékonysági szempontból a benzinmotoros a legerősebb, de amennyiben a kényelmi szempont is számít, az alacsony súly miatt ajánlott az akkus változatot választani. A korszerű szegélyvágó termékcsalád mindegyik tagjának a használata biztonságos, mivel védőburkolattal és biztonsági kapcsolóval vannak ellátva.

A kompresszor szerviz az érdeklődők rendelkezésére áll

A használatban lévő gépek mindegyike meghibásodhat, akár gyári hiba, akár a helytelen működtetés vagy az elhasználódás következtében és ezt sajnos nem is lehet elkerülni. A sűrített levegős rendszerekben bizonyos károsodás megtörténtekor a kompresszor szerviz jelenti a megoldást. A Medfour Kft., Csornán központi raktár- és műhelybázissal rendelkezik, ami a Budapesten lévő telephelynek köszönhetően országos lefedettséget biztosít. Hivatalos Worthington Creyssensac kompresszor szerviz ez, ami a márkafüggetlen gépek javítását is vállalja.

A szolgáltatásaik között szerepel a csavarkompresszorok és a sűrítőegységek rendszeres karbantartása, a hibaelhárítás gyors kiszállással, alkatrészek forgalmazása helyi raktárból vagy külföldi gyártói beszállítótól, a gépek teljes felülvizsgálása, felújítása, de akár a rendszer újratervezése és átépítése is. A több mint 20 éve sikeresen működő kompresszor szerviz munkatársai elvégzik az energiahatékonysági méréseket és elemzéseket, valamint szaktanácsadást nyújtanak.