Site Overlay

A korszerű munkavédelmi klumpa eleget tesz az elvárásoknak

A különböző területeken történő munkavégzési folyamatok más és más EU előírásoknak kell megfeleljenek, nemcsak a konkrét fázisokra, hanem a munkavégzők lábbelijére, ruházatára vonatkozóan is. Beltéren nem kell minden esetben zárt cipőt viselni, gyakran elegendő a nyitott, jó szellőzést biztosító speciális klumpa is. Ebből a termékből az érdeklődők több minőségi darabot is találhatnak az euronorm.hu felhasználóbarát webáruházban, mégpedig elérhető áron.

A klumpa különböző darabjaira szükség lehet az egészségügyben, az élelmiszeriparban, de kiválóan alkalmazhatóak a hétköznapokban is, mivel az elsődleges szempont esetükben a konformitás megléte. A klumpa általában a hölgyek körében közkedvelt, de az erősebb nem képviselői is megtalálhatják a számításukat. Az említett webshop leginkább a Coverguard és a Portwest cég klumpa modelljeit forgalmazza. Mindegyikre érvényes, hogy megfelelnek a hosszú távú és biztonságos hordásra. Antisztatikus, olaj- és csúszásgátló, a felső rész pedig bőrből készül a megfelelő légáteresztés érdekében.

A munkavédelmi szandál viselete biztonságos és kényelmes

A különböző munkahelyeken természetesen más és más jellegű öltözéket, lábbelit ajánlott viselni, az EU előírásokkal összhangban. Az olyan helyeken, ahol nem feltétel a zárt cipő viselete, kiváló szolgálatot tehet a klumpa, de leginkább a munkavédelmi szandál iránt mutatkozik nagy kereslet. Ez egy speciális kialakítású lábbeli, ami amellett, hogy megfelelő védelemben részesíti a viselője lábfejét és lábát, igen magas komfortérzetet is szavatol.

A minőségi munkavédelmi szandál számos erre a tematikára szakosodott üzlet mellett, megtalálható a jól felszerelt online boltban is. A kínálat sokrétű, az egyes modellek jelentősen különböznek egymástól kinézetükben és kialakításukban. A férfiak és a hölgyek egyaránt megtalálják ezen a webhelyen a számításukat, mégpedig költséghatékony és időtakarékos módon. A professzionális tervezésű darabok leginkább beltéri használatra vannak, de megtalálható közöttük a kültéren is alkalmazható munkavédelmi szandál.