Site Overlay

A kicsi, de hatékony Ruris kapálógép

A hagyományos kézi kapával történő talajlazítás a múlté. Ez fokozottan igaz abban az esetben, ha nagyobb kertről van szó. Legyen szó kiskertről vagy méretes területről, a Ruris kapálógép garantáltan megkönnyíti a munkáját. A kapálás fáradtságos tevékenység a hagyományos módon, így egyre többen döntenek egy jó rotációs kapagép mellett.

Ezzel sokkal gyorsabban és könnyebben lehet a talajt megforgatni, előkészíteni a növények ültetésére. Ma már temérdek fajta van a piacon, ezért bizonyára sokan tanácstalanul állnak a vásárlás előtt. A megfelelő termék vásárlása előtt, érdemes olyan szempontokat figyelembe venni, mint a telek mérete, az összeg, amit rászánunk, stb. A Ruris kapálógép egyik előnye a kiváló ár/érték arány.

Ez a rotációs kapa hatékonyan javítja, levegősebbé teszi a talajszerkezetet, ugyanakkor a növények által kivont tápanyagok visszapótlását is elősegítheti, ha a kijuttatott szerves- vagy műtrágyát a talaj mélyebb rétegeibe forgatja. A kisebb területű kertekbe megfelelő az alacsonyabb teljesítményű gép is.

A parasztplaza.hu webáruházban megrendelhető Ruris kapálógép 4 lóerős motorral, 36 centiméteres munkaszélességgel, 10 és 15 centiméter között állítható munkamélységgel, viszonylag kisteljesítményű gépnek számít, azonban ez előnyökkel is jár. A Ruris kapálógép könnyű és keskeny, így például virágágyásban, illetve növények között végzett talajjavító feladatokhoz is tökéletesen megfelel. A webáruházból megrendelhető bármikor, mi pedig azonnal küldjük a megadott címre.