Site Overlay

A kiadó irodák Debrecenben egyre keresettebbek

A munkakörnyezet nagy hatással van az alkalmazottak hangulatára és teljesítményére. Kiadó irodák Debrecenben bőven akadnak, így kedvére válogathat a szebbnél-szebb ingatlanok közül. A város szívében és zöldzónáiban egyaránt bérelhet üzlethelyiségeket. Napjainkban több tízezer négyzetkilométert használnak a cégek és ez a szám folyamatosan nő.

Ez leginkább a térség sikeres gazdaságfejlesztési eredményeinek tudható be. A vállalatvezetők, az elhelyezkedés mellett, az energiahatékonyságra is nagy hangsúlyt fektetnek a választás során, ami nem meglepő, hiszen mindenki szeretne pénzt megtakarítani.

A kiadó irodák Debrecenben négyzetkilométerenként jellemzően 5-15 euró között bérelhetőek. Az ár minden esetben függ az épület megközelíthetőségétől, méretétől és felszereltségétől.

Mivel az elmúlt évek során többszörösére nőtt az irodaházak iránti érdeklődés, nem véletlen, hogy egyre több projekt valósul meg, aminek köszönhetően több lehetőség nyílik a foglalásra. A kiadó irodák Debrecenben általában 3 hónapos kaucióval vehetőek igénybe.