Site Overlay

A kerékpár sisak életet menthet

Az elektromos biciklik egyre inkább a köztudatba kerülnek, aminek köszönhetően egyértelműen a virágkorukat élik. Ahogy növekszik a számuk, úgy fokozódik annak az esélye is, hogy baleset következzen be a használat során. Érdemes tehát megelőzni a komolyabb sérüléseket, mind a járgányban, mind saját magunkban. Pontosan ezt a célt igyekszik kiszolgálni a kerékpár sisak.

A fejfedő bármennyire is zavarónak tűnik, akkor sem elhanyagolható tényező, főleg az olyan járművek esetében, amelyek plusz rásegítés révén képesek elérni a 25 kilométer óránkénti sebességet és ezt huzamosabb időn keresztül fenntartani még lejtőkön is. A kerékpár sisak pontosan azt a részünket védi, amelyik a leginkább kitett.

Gyakran egy kisebb ütés is elég az agyrázkódás kialakulásához. Vegyük ennek elejét a kerékpár sisak használatával! A termékek többféle változatban elérhetőek. Választás esetén fontos a pontos fej körméretének meghatározása, valamint a több ponton történő rögzítési mód sem elhanyagolható. Nem túlzás azt mondani, hogy a kerékpár sisak életet menthet. Viseljük ezért rendszeresen!