Site Overlay

A kempinfőző könnyű és biztonságos

Az idő felmelegedésével és a tavaszi időjárás beköszöntésével egyre inkább kedvet kapunk a szabadban való tevékenységekre. Kempingezés alatt sem kell lemondania a reggeli, frissítő kávéjáról, ugyanis a kempingfőző erre a célra ideális. A szabadban töltött napok alatt egy finom ebéd vagy vacsora elkészítésére is alkalmas.

Nagyon jó, ha kéznél van, kevés helyet foglal és bárhová magunkkal vihetjük. A speciális karok védelmet nyújtanak a széllel szemben. Két fajtáját különböztetjük meg, a gázpalackos és az alkoholos égőt. A kempingfőző használata egyszerű, viszont biztonságos, stabil helyen ajánlott használni. A főzés a szabadban kell történjen, nem a sátorban.

Pár mozdulattal könnyedén összeszerelhető és a szabályozó szelep segítségével a láng erőssége állítható. Alig 3 perc szükséges 1 liter víz felforralásához. Ha úgy dönt, hogy a természetben szeretne napokat tölteni, szerezzen be minél előbb egy kempingfőzőt, amivel finomakat főzhet a családjának. Az oldalon még számos kempingezési kellék megtalálható, ami ilyenkor szükséges.