Site Overlay

A kandalló remek fűtési megoldás

A lakás fűtéstechnikájának megoldásához a nyári hónapok a legideálisabbak. Ilyenkor javasolt például a kandalló kiválasztása is. Ebben a periódusban a legtöbben alaposan szemügyre veszik a kínálatot, a termékek felszereltségét és persze az árát is. A felhozatal igen bőséges, így az érdeklődők az igényeikhez és a pénztárcájukhoz mérten válogathatnak a különböző típusok között. A Fire Store törökbálinti bemutatótermében személyesen megtekinthetik a kínálatot azok, akik ilyen fűtési megoldáson gondolkodnak. Itt láthatóak többek között a különféle vízteres, légfűtéses, energiatakarékos és zártégésű típusok.

Ha a külső jegyeket vesszük figyelembe, akkor találunk a kandallók között íves, panoráma, sarok, kétoldalas változatokat, modern és klasszikus kivitelben. A kandalló mindenképpen jó választás, hiszen ma már rengeteg változatban kerül a boltokba. A Fire Store szakemberei tanácsokkal is ellátják a vásárlókat, de akinek körülményes lenne eljutni a bolt székhelyére, annak lehetősége van a webáruházán keresztül beszerezni a kívánt terméket.

Kémény burkolás a szabályoknak megfelelően

A lakás fűtésrendszerét mindenképpen az előírások szerint javasolt megoldani. Egyrészt ezt követeli meg a törvény, másrészt pedig a biztonsági szempontok miatt. A kémény burkolás is a modern építészeti előírások szerint zajlik. A belső fém füstcsövet mindenképpen szigetelni kell. A szigetelést normál esetben vagy fémmel burkolják vagy betonnal, illetve téglával burkolják. A SILCA PRO LC 90 könnyűszerkezetes kéményrendszer rengeteg olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt érdemes mellette dönteni.

A kémény burkolás a rendszer kicsi méretének és csekély súlyának köszönhetően egyszerű és kényelmes. Szintén a kicsi súlynak köszönhető az, hogy a moduláris rendszer nem igényel külön erősített alaptestet. Azt mindenképpen érdemes tudni, hogy a kémény burkolás munkálatai is engedélykötelesek, a kéményépítés előtt egyeztetni kell a katasztrófavédelemmel. Amennyiben kiváló minőségű anyagokat kell beszerezni jó áron a kémény burkoláshoz, érdemes megtekinteni a kandalloepites.hu kínálatát.