Site Overlay

A kandalló árak továbbra is elsődleges szempont

A kályhavásárlással kapcsolatos döntés még soha nem volt olyan egyszerű, mint manapság. A modern megoldások óriási szabadságot biztosítanak az érdeklődőknek a telepítés és a fűtési mód megválasztása terén, így gyakorlatilag bárhol, akár egy lakótömbi lakásban is beépíthetőek. A kandalló árak azonban továbbra is fontos szempontot jelentenek. A megfelelő kandalló kiválasztásakor az ügyfeleket többek között a dizájn, az adott modell megjelenése, a felhasznált tüzelőanyag típusa és a kandalló árak vezérlik.

Ez utóbbi tényezőt érdemes kiemelten kezelni, mivel a pénzügyi lehetőségek határozzák meg az adott konstrukció kiválasztását. Annak érdekében, hogy jó ajánlatot kapjunk a vásárlással kapcsolatos költségekről, célszerű kideríteni, hogy mi befolyásolja. Ezek a következőktől függenek: a betét típusa, fő vagy másodlagos fűtési forrásként lesz használva, a kivitel, illetve a kiegészítő tartozékok, például a védőüveg megléte. Ha ezekkel tisztában vagyunk, jobban fel tudjuk becsülni a kandalló árak mértékét.

 

Az öntvény kandallók újra divatba jöttek

A vízteres kályha nem az egyetlen módja a ház fűtésének. Ugyanis egy szabadonálló öntvény kandalló nemcsak a hőmérsékletet emeli a helyiségben, hanem tökéletesen illeszkedik a változatos stílusú belső terekbe is. A modern szabadonálló fűtőtesteket kiváló kivitelezés és érdekes retro dizájn jellemzi. Bár a szabadonálló modelleket a klasszikus kandallókhoz hasonlóan füst- és gőzelvezető csatornához kell csatlakoztatni, nem igényelnek további építést, ami jelentősen csökkenti a telepítési költségeket.

Mivel a beépítése nem igényel nagyobb felújítást, gyakorlatilag azonnal használatra kész, amint a kéményhez csatlakozik. Az öntvény kandalló nem terheli indokolatlanul a mennyezetet és nagyobb mobilitást biztosít, mint egy klasszikus, burkolt hőforrás. Ez azt jelenti, hogy bármilyen helyre áthelyezhető, ahol hozzáférése van a füstcsőhöz. A modern szabadonálló öntvény kandalló kényelmes használatot, maximális hőhasznosítást, problémamentes működést és biztonságot garantál.