Site Overlay

A Héra lábazatfesték kiváló végeredményt biztosít

A festekarena.hu webáruház az ügyfelei rendelkezésére áll, amennyiben épületek felhúzásáról vagy felújításáról lenne szó. A széles kínálatban megtalálható többek között a kiváló minőségű Héra lábazatfesték is, ami használható ásványi vakolattal rendelkező lábazatokon és homlokzatokon, valamint egyéb bel- és kültéri betonfelületeken vagy új eternit területeken.

A termék minimum vH10 minőségű, igen gazdaságos a nagy kiadósságának köszönhetően, továbbá időtálló. A lábazatfesték lég- és páraáteresztő bevonatot képez, ezáltal nem gátolja a fal természetes szellőzését. A kezelendő felületet ajánlott az optimális végeredmény érdekében a megfelelő módon előkészíteni.

Az előző laza, pergő vakolatot mechanikai úton javasolt eltávolítani és az ezáltal keletkezett hibákat ki kell javítani. Héra Falix diszperziós mélyalapozó felvitele következik a portalanítás után. Az egyenetlenségek megszüntethetőek simítótapasszal vagy gipsszel. A lábazatfesték, alapos felkeverést követően felvihető ecsettel, szórással vagy hengerrel.