Site Overlay

A Grundfos keringető szivattyú megállja a helyét

A termék kiválasztása előtt mindent alaposan meg kell tervezni. A Grundfos keringető szivattyú a fűtési rendszerben kerül alkalmazásra. A berendezés minőségi kerámia tengellyel, radiális- és széncsapággyal, rozsdamentes acél rotoros kannával, rotor burkolattal, csapágylemezzel, illetve kompozit járókerékkel van felszerelve.

Ezek a tartozékok garantálják a hosszú élettartamot. Maga a ház öntöttvasból készül. Az elektro-bevonatnak köszönhetően nem kell a korróziótól sem tartani. A Grundfos keringető szivattyú a központi szerkezetre szerelt mechanikus eszköz. Legfőbb feladata, hogy a forró vizet eljuttassa a kazánból a radiátorokba, majd pedig vissza a kazánba.

Működés közben nem használ sok energiát, így nagyobb összeget megtakaríthat általa. Nem nagy helyigényű, így szűk helyekre is beépíthető. Rendkívül könnyen felszerelhető, mivel korábban elhelyezett csővezetékeket sem kell megbolygatni. A Grundfos keringető szivattyú ára tükrözi a minőségét. Ha hosszú távú megoldást keres, akkor ez a termék ideális lesz.