Site Overlay

A címkenyomtató rövid bemutatása

A készüléket számtalan ágazatban alkalmazzák napjainkban. A címkenyomtató az egészségügyben, a kereskedelemben, a laborban és az iparban nap, mint nap használatban van. A Godex G300 változatú termék nagyon közkedvelt a számtalan pozitívuma miatt. Ennél a változatnál igénybe vehető thermál, normál papír, textil, sőt még a műanyagra való nyomtatás sem okozhat gondot. A címke vastagsága akár 0,06 mm-től 0,2 mm-ig is növekedhet. Ez az etikett nyomtató FLAT típusú fejet tartalmaz, amely rendkívül hosszú élettartammal bír.

A nyomó, hőleadó elemek a fej közepén találhatók. A címkenyomtató súlya 2,5 kg, ennek köszönhetően könnyedén átvihető egyik helyiségből a másikba. A működése gyors, így naponta 3000 db címke előállítására képes. Kétféle érzékelővel lett felszerelve, az egyik a reflektív, a másik pedig a transzmisszív. Ezek a szenzorok követni tudják a címkék pozícióját. A címkenyomtató nem rendelkezik kijelzővel. Az USB porton keresztül egyszerűen hozzá lehet csatlakoztatni az számítógéphez. Ha ezt a terméket választja, akkor biztosan meg lesz elégedve.

A készülékek óriási kínálatban érhetők el az internetes áruházakban. A matrica nyomtató számtalan kivitelben kapható. Mielőtt megrendeli tisztában kell lennie azzal, hogy mi célból van rá szüksége. Egy kisebb vállalat, vagy üzlet esetében az asztali változatok is megfelelőek lesznek. Ezek napi szinten 1000-3000 címkét képesek készíteni. A közepes teljesítményű vonalkód nyomtató logisztikai, gyártói, illetve adásvételi célokra tökéletes. Sokkal nagyobb mennyiségű kellékanyag befogadására képes, mint az asztali verzió, ebből kifolyólag ritkábban kell feltölteni.

Az ipari teljesítményű matrica nyomtató képes a folyamatos működésre. Úgy lett tervezve, hogy bírja a mindennapi strapát. A legtöbb berendezés egy szín, azaz a fekete nyomtatására képes. Ez a thermál transzfer technológiának köszönhető. Ha szeretne színes matrica nyomtató gépet vásárolni, akkor a tintasugaras darabok között kell nézelődnie! Ezek a variációk költséghatékonyak és egyszerűen alkalmazhatók.