Site Overlay

A Carl Schmidt Sohn megbízható termékei

Ha vendégek érkeznek ebédre vagy vacsorára, nagyon fontos az asztal igényes terítéke, ami tulajdonképpen az ünnepi hangulat alapját képezi. Egy szép, 30 darabból álló Carl Schmidt Sohn evőeszköz készlet nemcsak jól mutat az asztalon, hanem rendkívül kellemes használatot is nyújt. Német minőséget képvisel, a gyártó produktumai híresen megbízhatóak és strapabíróak.

A Carl Schmidt Sohn evőeszköz készlet rozsdamentes 18/10 acélból készült, aminek köszönhetően, kiemelten ellenálló a különféle behatásokkal szemben. Nagyon sok évig megőrzi a ragyogó szépségét. Egy ilyen szett kiváló ajándék is lehet, voltaképpen bármilyen alkalomra, eljegyzésre, esküvőre, név-, születésnapra.

Biztosan nem kerül a fiók mélyére, hiszen a családi, baráti vacsorákon mindig használni fogják a megajándékozottak. Jelenleg az edenyshop.hu online üzlet kínálatából 17% árkedvezménnyel vásárolható meg a Carl Schmidt Sohn evőeszköz készlet, így az ára 27 990 Ft. A szett tartalma 6 kiskanál, ugyanennyi villa, kés, kiskanál és süteményes villa.