Site Overlay

A bőrönd sokféle kivitelben kapható

A kiegészítő nélkülözhetetlen a huzamosabb ideig tartó utazások alkalmával. A bőrönd méretének feltétlenül meg kell felelnie a légitársaságok által megszabott szabványoknak, amennyiben repülőgéppel tervezi a kiruccanást. Az anyagot illetően, a polikarbonát és a keményített ABS műanyag jó választásnak bizonyulhat.

Remekül ellenállnak a kopásnak és a karcolódnak. Vízállóak, ebből kifolyólag megvédik a használati tárgyakat a nedvességtől. A legtöbb termék 4 darab, 360 fokban forgatható kerékkel van felszerelve, a könnyű manőverezés, illetve a stabilitás érdekében.

A jó bőrönd állítható magasságú, teleszkópos fogantyúval van ellátva, ami kényelmesen illeszkedik a kézbe. Érdemes TSA zárral rendelkező változatot választani, mivel a reptéri biztonsági szolgálat munkatársai könnyedén ellenőrizni tudják.

A belsejében lévő szervezők segítik a rendszerezést és leegyszerűsítik a csomagolást. A széles kínálatból lehetősége van olyan variációt beszerezni, ami passzol a stílusához. A bőrönd számos esetben hasznos lehet, főleg a világjáróknak.