Site Overlay

A Berlinger Haus serpenyő esztétikus és strapabíró

A márka minőségi termékeket forgalmaz, amelyek a főzés élményét még élvezetesebbé teszik. A Berlinger Haus serpenyő számtalan pozitív tulajdonsággal bír. A használata nagyon egyszerű, hiszen minden típusú főzőlapra alkalmas. A 3 rétegű márványbevonatnak és a turbó indukciós talpnak köszönhetően, a finomságok gyorsabban elkészülnek.

Ráadásul sokkal kevesebb zsiradékra lesz szükség a főzés során. Ha eddig még nem próbálta ki, akkor itt az idő, hogy megtegye! Többféle méretben kapható az üzletekben. A Berlinger Haus serpenyő tisztítása sem okoz különösebb fejtörést, hiszen mosogatógépben mosható. A márvány rétegnek köszönhetően nem veszít a színéből és a felülete sem sérül meg.

Az ergonomikus kialakítású nyél gondoskodik a kényelmes használatról. Átlátszó üvegfedővel együtt kapható, ami által nyomon követhető az étel állapota. Egy lyuk is helyett kapott rajta, amin könnyen tud a gőz távozni. A Berlinger Haus serpenyő kinézete nagyon dekoratív, így minden konyhában megállja a helyét. Ha megvásárolja, akkor biztosan elégedett lesz.