Site Overlay

A beltéri antenna nyeresége és mérete

A MindigTV 12 ingyenesen fogható csatornát biztosít, amiből 5 HD minőségben nézhető. A MindigTV extra pedig további 56 fizetős TV csatornával örvendeztetheti meg azokat, akik a beltéri antenna beszerzése mellett döntenek.

Ugyanakkor fontos, hogy a megfelelő beltéri antenna kerüljön használatba, mert minél távolabb van valaki az adótól, annál jobb antennanyereséggel bíró szerkezetre lesz szüksége ahhoz, hogy elég erős jelet tudjon befogni.

Sajnos ezt a decibelben mért értéket egyes gyártók nem korrekt módon tüntetik fel, de amennyiben valaki szem előtt tartja, hogy a beltéri antenna mérete egyenes arányban van a nyereségével, akkor nagyot nem tévedhet. Ez pontosabban azt jelenti, hogy nem szabad elhinni egy feltűnően kicsi kütyüről, hogy egy távoli vevőhelyen is megfelelő teljesítményt tud nyújtani.

Ha pedig biztosra akar menni, akkor vásároljon egy olyan megbízható helyről, mint a bolt.sat.hu, ahol csak olyan nívós beltéri antenna modellek kerülhetnek a kínálatba, amelyeknek a paraméterei is pontosan vannak megadva a gyártó által.