Site Overlay

A Baileys a téli italok igazi királya

A tejszín és whisky alapú ír likőr édes kakaó és vanília hozzáadásával készül. Az előállításához felhasznált alapanyagok gondosan kiválasztott ír farmokról és az ország legrégebbi lepárló üzeméből származnak. A Baileys mérsékelt alkoholtartalmú, enyhe ír whisky ízű, sűrű és krémes állagú. A gyártása az 1970-es években kezdődött és azóta kizárólag Írországban állítják elő, ahonnan évente több mint 80 millió palackot szállítanak a világ országaiba.

Az elkészítéséhez használt tej olyan biofarmokról származik, amelyek szigorú tehéntartási és legeltetési előírásokat tartanak be. A Baileys Ladies néven ismert tehenek az év nagy részében Írország smaragdzöld mezőit járják. Nem csoda, hogy a tejükből készített Baileys a világ egyik legkelendőbb likőrje.

A magyar fogyasztók a legmagasabb minőség és nagyon jellegzetes, összetéveszthetetlen íz miatt kedvelik. Jéggel felszolgálva a legfinomabb, de kávéval is remekül fogyasztható. Ha pedig egy Baileys Irish Creamet kortyolgatva nézzük, ahogy kint csendesen havazik, az garancia a sikeres és pihentető estére.