közösségi élet

 • Workshopok bloggereknek

  Szeretnél Te is kilépni a monitor mögül, és élőben találkozni rajongóiddal? A KÖLES ebben szeretne segítséget nyújtani azoknak a bloggereknek, akik eddig nem találtak lehetőséget az élő a közösségi találkozások megszervezésére. Mi adjuk a helyet a galérián, Te pedig szervezd ide az olvasóidat. Itt a helyed, ha blogod életmóddal, kreatív hobbyval, ezotériával, művészetekkel, irodalommal, divattal foglalkozik. Ha magadra ismersz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

  Fotó és festmény kiállítások kreatív arcoknak

  A KÖLES galériáját úgy alakítottuk ki, hogy a helyiségben teret adjunk fotó és festmény kiállításoknak. Örülnénk, ha a Köles falain is a jókedv, a kreatív és életörömet sugárzó érzés jelenne meg. 
  Ha vannak olyan fotóid, képeid, amikre büszke vagy, és szeretnéd megmutatni őket a világnak, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. A galérián lehetőséget biztosítunk időszaki kiállítások megrendezésére. Várjuk bloggerek, amatőrök, profik jelentkezését egyaránt.

   

Közösségi élet, események

 

Azt már mindenki tudja, hogy nem csak kapni, de adni is jó. Októberben a Köles Juhász Krisztina üzletvezetőnk irányításával és lelkes munkájával egy komoly összefogást hozott létre a kerületi otthontalanok támogatására.


Adni – kapni: a törődés körforgása
Ételosztás, élelmiszergyűjtés, és hontalan alkotói kiállítás a 2 éves Kölesben

Augusztus 22-én lettünk két évesek. Nagy szám. Nagy tapasztalások, számtalan élmény, több száz emberi sors, és sorolhatnánk, ami elkísért bennünket ezen a két éves utazáson. Igen, ez egy utazás volt mindannyiunk számára, amiben mi is sok segítséget kaptunk a családunktól, barátainktól, és természetesen a vendégeinktől.


Mindig öröm számunkra, amikor új alkotó munkái kerülnek fel a Köles galériájának falára. Ám amikor első kiállítós alkotó igyekszik műveinek a megfelelő helyet, pontot megtalálni a falon, akkor egy kicsit nekünk is eszünkbe jut az, milyen érzési is először csinálni valamit.

 

 

keresés